dimarts, 21 de desembre del 2021

COMENCEM ELS ESPAIS

L’espai de teatre és l’ambient adequat per desenvolupar la imaginació i la creativitat dels nens/es. En aquest espai s’afavoreix l’expressió oral i el llenguatge simbòlic, verbal i corporal.

Els nens i nenes tenen l’oportunitat de disfressar-se i representar diferents personatges o amb l’ús de titelles i fer petites representacions d’històries o contes als seus companys. 

D’aquesta manera també fomentem la participació en grup i el treball cooperatiu, on entre ells s’han de posar d’acord per elaborar les representacions.


Més fotos clicant aquí

Espai de Construccions: quan els infants construeixen i ho fan en grup interaccionen entre ells per tal d'aconseguir un objectiu comú, tot treballant la cohesió, la convivència, l'aprenentatge cooperatiu. A través de les construccions s'estableix una relació amb els aprenentatges referents al món de les matemàtiques: classificar peces, seriar-les, observar-ne l'alçada, el volum...


Construeixen una ciutat




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les sortides d'I5

 Uns dies abans i tornant de les festes de Setmana Santa els infants de cinc anys han fet dues sortides especials. Una al Circ cric on han p...